#trinxat - 3-12-15 #trinxat presa 81, amb Sergi Blázquez
1786
post-template-default,single,single-post,postid-1786,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

3-12-15 #trinxat presa 81, amb Sergi Blázquez

Sergi Blázquez

En Sergi Blázquez va estudiar dret a la Universitat de Barcelona, es va diplomar en dret mercantil i dret de l’esport i posteriorment també com a administrador concursal. El 2004 va fundar el despatx d’assessorament legal Iuris Assessors i Gestors SL des del qual ha anat treballant assessorant persones, empreses i institucions. Des de 2006 que ostenta el càrrec de vicepresident de la plataforma proseleccions esportives catalanes. Aquesta associació creada el 1998 té l’objectiu d’aconseguir el reconeixement internacional de les nostres seleccions.

A l’octubre de 2014 neix l’associació DRETS, de la qual en Sergi n’és el president. DRETS és una associació de professionals del dret que defensa la societat catalana de la catalanofòbia molt estesa a les xarxes socials i als mitjans de comunicació. Drets ha posat ja un gran nombre de denúncies, entre elles, a la Razón per publicar fotografies dels DNIs, a Josep Ramon Bosch per fer publicacions ofensives i amenaces a través d’un perfil fals, a l’Estat per impedir o dificultar el vot dels catalans residents a l’estranger, o a la UEFA per vulnerar el dret a lluir estelades.

Amb en Sergi soparem #trinxat i parlarem sobre catalanofòbia, xarxes socials, política, esports i el que vingui.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius