#trinxat - 4-2-2016 #trinxat presa 85, amb Sílvia Soler
1825
post-template-default,single,single-post,postid-1825,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

4-2-2016 #trinxat presa 85, amb Sílvia Soler

Sílvia Soler

Na Sílvia Soler és nascuda a Figueres i llicenciada en Ciències de la Informació,  escriptora i periodista. Redactora de ràdio i col·laboradora habitual dels diaris Avui, Punt Diari i El Món entre d’altres, ha combinat els escrits d’investigació amb la narrativa i la novel·la de ficció.

Va publicar el seu primer llibre l’any 1983, una història sobre la Televisió de Catalunya “Àngel Casas Show: anecdotari secret”, gènere que reprèn amb el també anecdotari històric sobre la Rambla de Barcelona “Ramblejar” (1992) del qual és coautora.

La seva popularitat com a escriptora  arriba  amb “39 + 1: l’edat en què una dona sap que el millor home de la seva vida és ella mateixa”; l’èxit indiscutible de la qual va donar lloc a un segon llibre: 39 + 1 + 1 enamorar-se és fàcil si saps com i diversos productes derivats: un radionovel·la (Catalunya Ràdio, estiu del 2007) i la col·laboració en la contraportada del Diari Avui .

L’any 2008 la seva trajectòria com a escriptora es consolida en rebre el prestigiós premi Prudenci Bertrana per “Petons de diumenge”, una novel·la que tracta l’amor durant el franquisme amb la passió i heroïcitat pròpia de les parelles d’aquella època, sotmeses a una ferotge repressió sexual.

Amb na Sílvia parlarem de la seva trajectòria com a escriptora, de les reflexions que s’amaguen darrere els seus escrits, i de tot allò que sorgeixi: “pregunteu-me el que volgueu; no tinc temes tabú”.

Sobre l'autor

Calvo (calb en català normatiu), irreverent i simple. CEO i co-founder d’ e-urek, engaged media strategies vaig aterrar al món de la tecnologia dissenyant els primers interactius en format CD-Rom per a Windows 3.11 i des d’aleshores, si puc em mantinc ben lluny de Windows. He perdut el cabell com a director d’art i director creatiu en diferents agències de publicitat fins a la fundació d’e-urek el 2010. Participo al #trinxat perquè considero que el més important és participar i poder-ho explicar fent una cervesa.

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius