#trinxat - 4-5-18 #trinxat+9 presa 150, amb Mar Camacho
3951
post-template-default,single,single-post,postid-3951,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

4-5-18 #trinxat+9 presa 150, amb Mar Camacho

Aquest mes de Maig presentem una novetat a Reus. Es tracta d’un #trinxat+9, és a dir, una tertúlia adreçada a nenes i nens a partir de 9 anys. Aquesta iniciativa ja l’han dut a terme en diferents ocasions des de Girona amb gran èxit, tant en nombre de xiquets i xiquetes com de contingut i retorn per la canalla.

Serà el proper divendres dia 4 de Maig de 18h a 20h al Color d’Olor de Poma.

La ponent en aquesta edició serà la Mar Camacho, que forma part de l’equip del #trinxat i ja va ser ponent en l’edició dels adults. És Doctora en Tecnologia Educativa i podrà compartir i explicar-los coses positives sobre la utilització dels mòbils i altres maquinetes.

El menú del #trinxat serà sense trinxat, amb petits entrepans (formatge, embotits,…), sucs o refrescos i coca de la casa amb xocolata desfeta. El preu serà de 10€.

Per tal d’afavorir la participació les places estan limitades a 20, i els pares no podran estar presents durant el #trinxat.

Per tal d’apuntar-vos, envieu un correu a hola@trinxat.cat amb nom i edat del nen/nena, nom i mòbil del pare/mare i trinxat+9 a l’assumpte.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius