#trinxat - 4-5-2017 #trinxat presa 118 amb Ferran Centelles
3047
post-template-default,single,single-post,postid-3047,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

4-5-2017 #trinxat presa 118 amb Ferran Centelles

Ferran Centelles

En Ferran Centelles va néixer a Barcelona el 1981 i és, probablement, el millor sommelier espanyol del moment, referent nacional i internacional. A l’acabar la seva formació, inicia la seva carrera professional a “el Bulli” (2000-2011), i des llavors no ha deixat d’estudiar i treballar, dins i fora d’Espanya. Va obtenir el Diploma WSET a Londres, el Advanced Somelier CMS i va ser el responsable de la carta de vins d’el Bulli durant tretze anys. A més de somelier d’el Bylli, va ser-ho durant algunes temporades a restaurants de prestigi com Aurora, The Vineyard o Maggiore’s, a Londres.

Co-fundador de l’Outlook Wine (The Barcelona Wine School) i Wineissocial.com, va guanyar el premi Ruinart 2006 (millor sommelier d’Espanya) i la seva valuosa aportació al món de la Cultura del Vi li ha valgut el Premi Nacional de Gastronomia 2011 i el premi al Professional de l’Any 2013 per l’Associació Catalana de Gastronomia.

Actualment és el responsable de la partida de begudes a el Bulli foundation i el tastador per a Espanya de Jancis Robinson.

Sobre l'autor

Calvo (calb en català normatiu), irreverent i simple. CEO i co-founder d’ e-urek, engaged media strategies vaig aterrar al món de la tecnologia dissenyant els primers interactius en format CD-Rom per a Windows 3.11 i des d’aleshores, si puc em mantinc ben lluny de Windows. He perdut el cabell com a director d’art i director creatiu en diferents agències de publicitat fins a la fundació d’e-urek el 2010. Participo al #trinxat perquè considero que el més important és participar i poder-ho explicar fent una cervesa.

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius