#trinxat - 4-9-2014 #trinxat, presa 48 amb Jair Domínguez AKA @vedellconsagrat
1027
post-template-default,single,single-post,postid-1027,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

4-9-2014 #trinxat, presa 48 amb Jair Domínguez AKA @vedellconsagrat

Jair Domínguez
JairDominguez

www.bworldwithus.com

El proper 4 de setembre arranquem el curs 2015 amb el capítol S5E01 del #trinxat amb Jair Domínguez AKA @vedellconsagrat (Barcelona, 1980).

En Jair és periodista, guionista i escriptor. Al seu curriculum com guionista ha escrit per 52, Buenafuente i les produccions de Minoria Absoluta. És coautor de “Baila el Chiki Chiki“, amb què Espanya va concursar a Eurovision el 2008.

Autor del llibre de comtes Jesucrist era marica, de la novel·la Hawaii Meteor i de 99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents. Viu entre Barcelona i Vilafant, on tard o d’hora li posaran el seu nom a un carrer, i és un dels components del programa de ràdio La segona hora. Col·labora a Esguard i ha participat com ponent al TEDxPeralada.

Va tenir la possibilitat de conèixer personalment a en Javier Gómez Bermúdez arrel d’una entrevista al programa Bestiari Il·lustrat de Bibiana Ballbé. La direcció de TV3 va suspendre el programa, acomiadar la directora del programa, suspendre el programa i va emetre un comunicat lamentant els “fets” (sic).

Amb aquests antecedents, es fa complicat anunciar de què parlarem amb en Jair, però qui s’ho vol perdre?

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius