#trinxat - 5-2-2015 #trinxat, presa 61 amb Andoni Canela
1351
post-template-default,single,single-post,postid-1351,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

5-2-2015 #trinxat, presa 61 amb Andoni Canela

Andoni Canela

baixa

El proper 5 de febrer tenim el capítol S5E13 del #trinxat en la versió barcelonina amb Andoni Canela (Barcelona, 1969).

Andoni Canela és llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB i Diplomat en Fotografia al London Collegue of Printing. És fotògraf professional especialitzat en natura i medi ambient des de fa més de 20 anys. És Premi Godó de Fotoperiodisme 2009 per un reportatge sobre el llop ibèric i els seus reportatges s’han publicat a National Geographic, Geo, BBC Wildlife, The Sunday Times, Newsweek, Time, La Vanguardia i El País.

Compta amb més de 300 reportatges publicats i amb una dotzena de llibres d’autor: La Mirada Salvatge, Planeta Futbol, L’Ós Cantàbric, L’àguila imperial ibèrica, Aether i Viatge Somiat, entre d’altres.

La seva obra ha estat exhibida en nombroses exposicions individuals a Espanya, Portugal, Itàlia, Anglaterra i Corea. Destaquen exposicions com L’Àrtic es trenca (actualment en gira per Catalunya amb Cosmocaixa), La Mirada Salvatge i Terra de Linxs. Aquestes dues últimes destinades a divulgar el valor de la fauna ibèrica, que van ser itinerants i es van exhibir en diferents punts d’Espanya i Portugal durant 2010 i 2011.

Actualment està realitzant el projecte Looking for the Wild un viatge de 15 mesos per tot el món fotografiant espècies emblemàtiques: el linx ibèric a Los Picos de mapa_looking4thewildEuropa, el bisó americà a les muntanyes Rocoses, el puma a Amèrica del Sud, el pingüí papua a l’Antàrtida, el cocodril marí a la barrera de corall a Austràlia, el calau bicorne en les selves de Tailàndia i l’elefant africà en els deserts i sabanes de Botswana i Namíbia.

En aquest viatge l’ha acompanyat la seva dona i els seus fills de 3 i 9 anys.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius