#trinxat - 6-11-2014 #trinxat, presa 53 amb Anna Corbella
1129
post-template-default,single,single-post,postid-1129,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

6-11-2014 #trinxat, presa 53 amb Anna Corbella

Anna Corbella

 

Anna Corbella El proper 6 de novembre tenim el capítol S5E06 del #trinxat en la versió de Barcelona amb Anna Corbella @annacorbella (Barcelona, 1976).

Ella ha estat la primera dona espanyola i catalana a donar la volta al món sense escales. Va arribar a bord del vaixell GAES en sisè lloc en la segona edició de la Barcelona World Race de 2010 després de completar amb l’anglesa Dee Caffari els més de 46.000 quilòmetres de recorregut en 102 dies, 19 hores i 17 minuts. Corbella, filla de navegants, repetirà l’experiència amb un vaixell millorat, l’IMOCA 60 tot esperant millorar resultat.

Anna Corbella també va ser la primera dona del nostre país a fer la Transat 6,50 l’any 2009, culminant les dues etapes d’una regata oceànica de 4.200 milles que el va portar des de La Rochelle fins a Salvador de Bahia als seus llavors 32 anys. Aquest any va participar a la New York to Barcelona Race en la qual va poder provar el nou vaixell.

Corbella ens explicarà els temors, nervis i alegries que es viuen a alta mar en una travessia sense escales durant més de 3 mesos. Ens parlarà de la solitud i del companyerisme en el mar. També ens parlarà d’esponsorització, de mentoring i de com es pot tirar endavant projectes d’aquesta envergadura.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius