#trinxat - 6-4-18 #trinxat+9 presa 146, amb Marta Madrenas
3843
post-template-default,single,single-post,postid-3843,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

6-4-18 #trinxat+9 presa 146, amb Marta Madrenas

Va néixer l’1 de novembre de 1967 a Girona, ciutat on resideix. Té dos fills. Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, és agent de la propietat immobiliària, advocada i docent. Va ser presidenta del Col·legi d’API de Girona del 2003 al 2010 i vicepresidenta del Consell Català de COAPI entre el 2003 i el 2010.

Gran part de la seva trajectòria professional ha anat lligada a l’exercici de l’advocacia i al sector immobiliari. Ha exercit tant d’API com d’advocada des del 1994 fins al juny del 2015, moment en què va començar el seu segon mandat com a regidora a l’Ajuntament de Girona.

Com a docent, ha estat professora universitària dels estudis d’Arquitectura Tècnica a la Universitat de Girona (UdG), del Graduat Superior en Gestió de l’Edificació de la Universitat Politècnica de Catalunya i del Màster en Sostenibilitat i Gestió de l’Edificació de la UdG.

A les eleccions municipals celebrades el maig del 2011, va formar part per primer cop d’una llista electoral. Va ser la llista de CiU a l’Ajuntament de Girona, encapçalada per Carles Puigdemont, i Marta Madrenas hi va participar com a independent. Amb la victòria electoral convergent en aquells comicis, va esdevenir tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i regidora delegada d’Empresa i Ocupació i de Dinamització del Territori, càrrec que va ocupar des del juny del 2011 fins al juny del 2015. A partir del juliol del 2015, després de la victòria en les eleccions municipals, va començar el seu segon mandat com a regidora de l’Ajuntament. Va mantenir el seu lloc com a segona tinent d’alcalde i va passar a ser regidora d’Urbanisme i Activitats i regidora delegada de Dinamització del Territori.

Des del 18 de març de 2016 és alcaldessa de Girona. També és diputada al Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya des d’aquest mes de gener.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius