#trinxat - 7-2-19 #trinxat presa 174 a Girona, amb Marina Castro
4543
post-template-default,single,single-post,postid-4543,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

7-2-19 #trinxat presa 174 a Girona, amb Marina Castro

Marina Castro (Girona, 1980) és psicòloga especialitzada en sexologia. A més d’atendre persones online i a la seva consulta de Girona, la Marina és una persona molt activa a les xarxes on reflexiona sobre qüestions molt àmplies relacionades amb el sexe, en singular i en plural: les relacions afectives sanes, el desig, els models de sexe que tenim i les falses expectatives, el feminisme, la violència contra les dones, etcètera.

De manera habitual, col·labora en mitjans de comunicació per parlar sobre la sexualitat i la parella com un element vital i social. I sempre, sempre ho fa trencant tabús. Segons ella, la divulgació forma part de la seva feina perquè “tothom té dret a rebre informació de qualitat”. La Marina posa tots els temes sobre la taula al seu blog.

La seva formació és extensíssima: Llicenciatura en Psicologia, Màster Teràpia parella i teràpia sexual a la Universitat de Barcelona (UB), Postgrau en Teràpia de Parella i sexologia a l’Institut Estudis Superiors Psicològics (ISEP), Postgrau en Promoció de la salut sexual i reproductiva. Intervenció educativa i comunitària a la Universitat de Lleida (UDLl), Postgrau en teràpia de parella a la Universitat de Girona (UdG), Postgrau en teràpia breu a la Universitat de Girona (UdG) i Postgrau en Mediació familiar a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).


#trinxat amb Marina Castro
7 de febrer de 2019
A les 21:00 h
Restaurant Arrels, Quart – 25 euros
Inscriu-te a www.trinxat.cat/formulari

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius