#trinxat - 7-4-16 #trinxat presa 91, amb Jorge Cuervo
1884
post-template-default,single,single-post,postid-1884,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

7-4-16 #trinxat presa 91, amb Jorge Cuervo

En Jorge Cuervo neix a Gijon l’any 1959. Llicenciat en Farmàcia per la UB i MBA per ESADE. Diplomat en Planificació Estratègica i Coach Certificat CPCC en Coaching Co-Actiu  pel The Coaches Training Institute). Membre d’ICF (International Coach Federation) certificat amb l’acreditació PCC. Titulat en Coaching de Sistemes Relacionals ORSC (Center for Right Relationship). Certificat per The Circle Leadership per implementar metodologia TLCP de desenvolupament del lideratge.

Durant gairebé vint anys, directiu, en les àrees de Màrqueting i Vendes, en diverses companyies multinacionals com Creu Verda (Sara Lee), Mattel, Merck Farmaquímica, Starlux, Grup Planeta i Editorial Larousse. Consultor i formador des de l’any 2001, i Executive Coach i ponent des de 2007. Especialista en Desenvolupament d’Equips, Lideratge i gestió del canvi. Conferenciant a ESADE, en cambres de comerç i diverses entitats i associacions professionals. Col·laborador en diversos programes formatius d’universitats i professor a Barcelona Activa, on desenvolupa programes formatius per a emprenedors.
Autor dels llibres “Mejor liderar que mandar” (Desembre 2012), traduït a l’anglès i llançat a Estats Units sota el títol “Leaders don’t command” (Abril 2015), i “Qué hacer con tus miedos” (Abril 2015) .

Amb en Jorge parlarem sobre el Lideratge en un Moment de canvis i transformació del paradigma actual, i quins factors de risc i inseguretats neixen i creixen en la societat.

 

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius