#trinxat - 7-5-2015 #trinxat presa 69, amb Jofre Llombart
1488
post-template-default,single,single-post,postid-1488,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

7-5-2015 #trinxat presa 69, amb Jofre Llombart

Jofre Llombart

Jofre Llombart és sotsdirector del programa matinal ‘El Mon a Rac1’ des del 2011. La seva carrera professional va començar a la seva ciutat, a Sant Cugat, a la Ràdio i al Diari. Després va fer el salt a l’Agència Catalana de Notícies, a Catalunya Ràdio i ara, a Rac1. Tot i viure a Barcelona, se sent santcugatenc i confessa que “a la que pugui tornaré a viure a la ciutat”. També és col·laborador del web del TOT i del Diari de Sant Cugat.

És llicenciat en periodisme i post-graduat en Comunicació Política de l’ICPS. Ha donat classes de locució de ràdio a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Un dels pocs damnificats del sr. Fuentes, va ser cap de redacció de Catalunya Ràdio. En aquesta emissora ha estat corresponsal a Barcelona, redactor de Política, coordinador de Catalunya Informació, membre de la delegació de Catalunya Ràdio a Madrid i cap de Societat.

 

Segueix l’actualitat del llibre a twitter amb l’etiqueta #desmuntantcaverna i segueix a @JofreLlombart

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius