#trinxat - 8-2-19 #trinxat+9 presa 175 a Girona, amb Fèlix Brunet
4570
post-template-default,single,single-post,postid-4570,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

8-2-19 #trinxat+9 presa 175 a Girona, amb Fèlix Brunet

Fèlix Brunet comença a interessar-se pels jocs de màgia i a realitzar-ne a l’edad de 10 anys. El seu primer contacte seriós amb el món de la màgia va ser al 1990 quan ingressa a la Sociedad Española de Ilusionismo (SEI).

Paral·lelament realitza estudis intensius de teatre i pantomima.

A les reunions de la SEI coneix dos mags, Raul Blak i Karlus, amb els qui forma el grup Magic Factory, i preparen un acte d’escenari, que més endavant serà recompensat amb dos premis, un internacional i un nacional.

L’any 2000, Fèlix Brunet deixa el grup i es dedica professionalment a la màgia en solitari. Des de llavors ha realitzat més de 3000 espectacles en 9 països, ha participat en moltíssims festivals, trobades màgiques i programes de televisió.

Ès autor de dos llibres de Màgia: Com viure de la màgia i no morir en l’intent i La Màgia fàcil de Fèlix Brunet, d’Edicions Marré.

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat bon estiu bon trinxat catalunya Catalunya Ràdio Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca innovació Jaume Gomà Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge Macníficos música passió periodisme política Ramon Viñas Reus sapiens SegundaMano trinxatdeluxe turisme UNESCO URV Vicens Vives

Arxius