#trinxat - 15/3/18 BARCELONA. PRESA NÚM. 145 amb David Selvas
3767
post-template-default,single,single-post,postid-3767,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

15/3/18 BARCELONA. PRESA NÚM. 145 amb David Selvas

David Selvas va estudiar a l’Institut del Teatre i ciències de la Comunicació. Es pot dir que ha fet tots els papers de l’auca: actor, director i productor. Ha tingut una carrera prolífica amb diversitat de registres. L’any 96 es va fer popular participant en la sèrie televisiva Nissaga de Poder. Després vindrien més sèries com laberint d’ombres i la Riera. Malgrat ser televisiu sempre ho ha alternat amb multitud d’obres de teatre. També ha participat en desenes de pel·lícules entre les quals Amic / Amat de Ventura Pons, Pau i el seu germà de Marc Recha, celda 211 de Daniel Monzón. Com a director, ha revisat grans clàssics com Chéjov, Mamet, Ibsen, Shakespeare, Molière… També ha tingut temps per a nous reptes com la seva aventura empresarial de muntar la productora la Brutal amb Julio Manrique i Cristina Genebat.

Amb ell parlarem de la indústria cultural, de l’emprenedoria, de la relació amb els espectadors i l’administració i també de l’oferta que hi ha pels joves.

Ens trobarem al restaurant de la Camarga (C/ Aribau 117)

Sobre l'autor

Deixa una resposta

Categoríes

Twitter

#Barcelona #Girona #trinxat Amadeu Ferré bon estiu bon trinxat Canvi climàtic catalunya Catalunya Ràdio cinema Comunicació cuina cultura Descobrir Catalunya educació esade ESCACC espiritualitat Everest final Frederic Ximeno Fundació Bofill Genís Roca independència innovació Isona Passola Jair Dominguez Jaume Gomà Jaume Pérez Payarols Jorge Wagensberg Jose Antonio Donaire Laura Borràs lideratge música passió periodisme política Reus trinxatdeluxe turisme

Arxius