#trinxat - Barcelona
242
page-template-default,page,page-id-242,page-child,parent-pageid-941,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Barcelona

L’equip del #trinxat a Barcelona som

Jaume Amat

Enginyer de Telecomunicacions per La Salle i treballant des de fa 14 anys en el sector de les Biotecnologies i Biomedecina on principalment m’he especialitzat en la creació de noves empreses de base tecnològica. Soci-fundador de més de cinc empreses i assessorant en la creació d’algunes més.

He participat també en projectes de caire més social, com liderar el projecte de Rehabilitació del Primer Refugi de Muntanya adaptat per Minusvàlids i crear l’empresa Argos Acompanyament Adaptat, empresa especialitzada en l’acompanyament de persones amb mobilitat reduïda. Sóc patró fundador de la Fundació Pintor Josep Amat i actualment sóc tresorer de l’ANC en la territorial de Sarrià-Sant Gervasi

JoanCastilloJoan Castillo

Calvo (calb en català normatiu), irreverent i simple.

CEO i co-founder d’ e-urek, engaged media strategies vaig aterrar al món de la tecnologia dissenyant els primers interactius en format CD-Rom per a Windows 3.11 i des d’aleshores, si puc em mantinc ben lluny de Windows. He perdut el cabell com a director d’art i director creatiu en diferents agències de publicitat fins a la fundació d’e-urek el 2010.

Participo al #trinxat perquè considero que el més important és participar i poder-ho explicar fent una cervesa.

  • Sóc @joan_castillo a Twitter
  • Em trobaràs a Linkedin
  • …i possiblement a totes les plataformes que puguis imaginar.

Xavier Menduiña

Xavier Menduiña – founder

Vaig estudiar ciències físiques i enginyeria superior en electrònica a la UAB… però ja ho he superat. En aquesta mateixa universitat vaig participar a principis dels 90 en un dels primers serveis BBS de l’estat i vaig ser representant dels alumnes i dels professors en diversos períodes a la junta de la facultat i de la Universitat.

El meu principal interès professional és la gestió del canvi en les empreses i la definició de models i dinàmica de sistemes empresarials. Sóc un defensor a mort del dret a l’error i convençut que les úniques persones que poden millorar alguna cosa són les que les coneixen… i que, a més, es mullen per canviar-les. Ah, i m’encanten els sugus de pinya.

Artur Miró

joDe família d’actors, banquers i importadors del plàtan a la península, poca cosa he heretat per la meva especialització professional. Bé, la d’emprenedor sens dubte és una identitat familiar.

Com a soci-gerent de l’empresa, la busca de la responsabilitat en conjunció amb l’ànima de recerca de projectes ambientals i de sostenibilitat interessants és el meu principal objectiu. Per això ens fem dir consultora estratègica de sostenibilitat (déu ni do!).

Però no tot és treballar! A qui no li agrada una copa d’un bon vi? Doncs a mi m’agraden vàries. Com enòleg totalment amateur em sento afortunat de catar els fantàstics “caldos” que els productors ens aporten any rere any, per acabar de definir l’”estat de l’anyada”. Sens dubte, un plaer que vull aportar al nou #trinxat BCN.

EnricQueraltEnric Queralt

Sóc geòleg de formació i dedicació tot i que també m’agrada explorar altres disciplines que permetin fer la vida més senzilla i sostenible. La meva especialitat són les aigües que no es veuen: les subterrànies. Per a generar bons projectes cal il·lusió per la feina, un bon equip i un bon ambient. Defenso i practico el “mens sana in corpore sano” de la mateixa manera que per gaudir d’una societat sana també cal implicació i exercici social individual.

  Carol Huesa

Soc psicòloga infantil i educadora social de formació, i professionalment fa més de vint anys que em dedico a l’edició de materials escolars. M’agrada pujar muntanyes o fer immersió al mar. En el meu temps lliure m’hi endinso en la lectura i la fotografia. I adoro twitter: és culpa seva que ara escrigui aquestes línies

Tinc identitat digital variable

 

Mireia Macià

Barcelonina convençuda i doblement economista, llicenciada en Economia i en ADE,  tot i que no puc dir que fos gaire vocacional.  La meva vida professional m’ha dut a treballar sempre en l’àmbit de la gestió dins el sector de la comunicació, la publicitat i les relacions públiques. Confesso que freakejo si em parlen de música o de teatre, m’encanten.

No hi ha hagut un sol #trinxat que no m’hagi aportat alguna cosa.

 

Eduard Lorda

Lleidatà de naixement i barceloní d’adopció. Curiós, advocat, llicenciat en ADE i DEA en Ciències Polítiques. Resistent a l’Administració Pública i trec el cap al sector privat. Twittejo poc però m’agradeu molt quan ho feu. Exalumne de Maristes i Jesuïtes, davantal i llibre.
Hauria d’aprimar-me i llegir més.

 

 Maria Antònia Julià

De soca-rel soc barcelonina i de cor, de molts altres llocs. Vaig fer biologia i he acabat remenant terminologia científica. Treballo en el sector públic, entossudida en la idea que l’Administració ha d’estar al servei dels ciutadans, en una societat digital.

M’agrada la poesia, el futbol, la botànica, la muntanya, el bon menjar i la bona companyia… I el #trinxat, un medi ideal per a gent tastaolletes i curiosa de mena.

Soc @majuliabe a Twitter

Soc majuliabe a Instagram

Em trobaràs també a linkedin

 Carles Catalán

Soc nascut al Poble Nou,  a sobre d’un taller  on el meu pare feia engranatges mecànics. Sempre  m’ he preguntat el por què y el com de les coses i això em va fer estudiar enginyeria industrial.  Després de treballar molts anys a empreses industrials,  fa un temps vaig decidir avançar pel meu compte muntant una enginyeria i el món es va obrir …. m’ entusiasmen la ciència,  la tecnologia i unir mons. Utilitzo l’anàlisi funcional i la creativitat per resoldre problemes i intentar mutar.

  • Sóc @CarlesCatalan1 a Twitter
  • Em trobaràs també a Linkedin

Ens trobem el darrer dijous de cada mes a La Camarga.