#trinxat - Girona
890
page-template-default,page,page-id-890,page-child,parent-pageid-941,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Girona

L’equip del #trinxat a Girona som

Ingrid AznarÍngrid Aznar

Barcelonina fins els 21 i acollida a banyoles fins avui, sóc social de mena i amant de les relacions humanes vaig estudiar Comunicació Audiovisual, tot i sentir una gran atracció cap el món de l’ensenyament. Un objectiu únic i clar: compartir el que sóc i  aprendre dels altres. Després de tastar un temps els mitjans de comunicació (tele i ràdio) i el màrqueting en l’empresa privada, vaig topar-me amb la que és ara la meva veritable passió: comunicar i divulgar la ciència (de la Universitat de Girona) a la societat, i més concretament a nens i joves!. És gratificant saber que contribueixo a fer més present la cultura de la ciència en les nostres vides!!

Sense vergonya, faig teatre amateur a Banyoles. La resta de les hores les dedico a la meva primera raó de viure: en Ses, la Júlia, en Pol, i la petita Arlet (que esperem conèixer aviat), la meva família, de qui aprenc cada dia i que també em fan ser com sóc!

M’agrada passejar i observar el meu entorn, el meu país. Estimo el silenci.

M’encanta descobrir coses noves! Les xarxes socials intento ser-hi present amb molt de respecte.

Com no podria ser d’una altra manera m’encanta formar part de l’equip del #trinxat per conèixer nova gent i aprendre’n el que pugui.

JosepComasJosep Comas

La meva passió sempre ha estat la tecnologia per això vaig acabar estudiant informàtica a la Universitat de Girona. M’agrada col·laborar en projectes que trenquin les barreres que imposen algunes empreses, crec que podem avançar molt més i millor si anem cap a un món més obert en què el coneixement estigui a l’abast de tothom.

M’encanta acudir a diversitat d’esdeveniments que enriqueixin el meu bagatge personal i que són font d’inspiració pel present i el futur. També he col·laborat a l’Associació d’Antics Alumnes del Màster de Girona i al Club de Màrqueting i Vendes de les Comarques Gironines aportant resums i col·laboro organitzant esdeveniments per l’Associació Digitals Girona. Sempre que puc, m’agrada difondre allò que conec en la vessant informàtica i empresarial.

MeiusMeius Ferrés

Vinc de pagès.  Vaig estudiar llengua a la UdG i la UAB,  i primer em vaig dedicar a ensenyar-la a la Facultat, després a promoure’n el coneixement i l’ús en un servei lingüístic universitari i durant un parell d’anys vaig tenir ocasió de treballar en política lingüística al Govern.

La meva afició és ara la meva professió.  I dedicar-te a allò que t’apassiona, que en el meu cas és la comunicació a la xarxa, a la UdG, és un privilegi enorme.  Ens trobem en un canvi d’època i em dedico a acompanyar les persones que tinc al voltant perquè puguin assumir-lo, perquè perdin la por a la nova comunicació social, i s’adonin de les possibilitats que els ofereix per a l’enriquiment professional i personal. La xarxa ens fa millors, i a mi m’ha donat tant que m’ha canviat la vida. No és que m’agradi compartir, és que ho necessito. M’interessen les persones i miro de fer de node de connexió entre elles.   Tinc una colla de grups de Whatsapp, és clar.  Ara ja tothom és més jove que jo, i això em dóna certa seguretat.

En aprenentatge constant, la xarxa és per a mi una font inesgotable de comunicació i coneixement, d’anada i tornada. Sempre que m’ho demanen vaig a fer xerrades a col·lectius específics, és molt gratificant. Miro d’anar enfilant pensaments des del blog Nodes. Em desespera constatar que la meva generació s’allunya dels joves i que no hi comparteix canals de comunicació. Vull establir ponts amb ells, i ajudar en la mesura que pugui a la revolució educativa.

Il·lusionada amb el nou país, m’hi he compromès a fons. Molts ens hem reinventat individualment: ara ens cal fer-ho de manera col·lectiva.  He tingut la sort de tenir a la vora un munt de dones especials amb qui he teixit complicitats, el #fildeseda. El món que ve està fet a la mida de les dones.

FGrauFrancesc Grau

Vaig néixer l’any 30 aT (abans de Twitter). Els amics sempre m’han dit @FGrau. Des del 2002 intento ajudar a marques a desenvolupar-se a internet, i a plataformes digitals, a través de la seva comunicació online. Em trobareu com a profe a la UOC Business School, com a autor de Twitter En una Semana (Gestión 2000 – Grup Planeta), com a vocal del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya.

  • Soc @fgrau a twitter
  • Reflexiono sobre cultura digital a Comsultor
  • Perfil professional més desenvolupat a linkedin

Jaume-Marin-Rabiol-e1345417527448Jaume Marín

Vaig estudiar a Barcelona, Holanda i Escòcia, tot relacionat amb l’economia i el màrqueting. Sempre relacionat amb l’esport i els serveis, fins que finalment he caigut a les xarxes del turisme. Apassionat per les històries i com explicar-les. Abduït, quan la meva família m’ho permet, per les xarxes socials i els seus usos.  De hobby professor de la UdG a la Facultat de Turisme, en les assignatures més apassionants i necessàries, Com crear producte turístic i Turisme 2.0.  Impulsor de la promoció del destí Costa Brava i pirineu de Girona, mitjançant els bloggers, ja siguin de viatges o mummy bloggers.  Interessat en arriscar i trencar motlles en la promoció i el marketing turístic.

Enamorat de la Costa Brava i el Pirineu. Crec que sense compartir no hi ha felicitat.

CrisTrinxat

Cristina Valentí

Ballarina que fusiona la dansa contemporània i el flamenc, dona-bala, escriptora de llibres de viatges, reportera en zones de conflicte per denunciar les injustícies que viu la població civil… Tot això és el que m’agradaria ser algun dia. De moment, em conformo amb dedicar-me al periodisme (fornejada a la UAB però, ai, sense passar per les classes d’en Tresserras) i la gestió cultural. Interessada en temes socials, educatius i culturals, tinc la sort de poder combinar les meves dues vessants professionals, a més d’escriure articles per diferents revistes.

Un dia en Tomàs Mallol em va dir que per la meva sang corre nitrat de cel·lulosa. Sí, m’agrada el cinema però no em feu recordar cap sinopsis ni quin any es va rodar aquella pel·lícula protagonitzada per nosequí. He fet servir aquest mitjà per explicar algunes realitats que se m’han posat al davant i no m’han deixat estar fins que no les he convertit en un petit documental.

Parlant de petit… Tot això que he explicat és només una feina a temps parcial. La majoria del meu temps el dedico a fer a un màster fantàstic. Pregunteu-me per conceptes com LME o baby-led weaning. Començo a ser una autèntica experta! (Sóc mare primerenca i no em podia estar de dir-ho.)

Després de molt pensar, ens trobem el segon dijous de cada mes a La Calèndula.